Zeybek, DP'nin oyunu açıkladı

Demokrat Parti Lideri Zeybek, "Demokrat Parti'nin oyları bugün bir takım kamuoyu araştırmalarının ortaya koyduğu gibi Batı Anadolu'da ve Akdeniz bölgesinde yüzde on üç buçuklara vardı" diye konuştu Demokrat Parti'nin sinerjisinin tüm Türkiye'ye yansıyacağını söyleyen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, NTV'de Esra Akgün'ün programına konuk oldu.

DP barajı aştı. İttifak için yaptıkları çağrılara sadece Bağımsız Türkiye Partisi'nden cevap geldiğini söyleyen Demokrat Parti Lideri Zeybek, bu ittifak kurulduktan sonra yapılan kamuoyu anketlerinde Demokrat Parti'nin yüzde 13,5'lere varan oy oranına ulaştığını söyledi.

DP Lideri Zeybek şöyle konuştu: "Türkiye'nin bölünmesinin önüne geçmek için bir takım siyasi partilere çağrıda bulunduk. Bunlar içinden güçlü kadroları olan, Milli Ekonomi Modeli diye uluslararası camiada ilgi gören Prof. Dr. Haydar Baş'ın başında bulunduğu Bağımsız Türkiye Partisi, Demokrat Partisi saflarında seçime girmeyi kabul etti ve Demokrat Parti bugün bir takım kamuoyu araştırmalarının ortaya koyduğu gibi Batı Anadolu'da ve Akdeniz bölgesinde yüzde on üç buçuklara vardık. Bu bütün Türkiye'ye yayılacak. Vatandaş farkı görecek. Vatandaş, Demokrat Parti liderinin, Demokrat Parti kadrolarının, Demokrat Parti fikriyatının ve Demokrat Parti tarihindeki icraatlarının diğer partilerden farkını görecek, güçlenmiş kadrolarımızla, Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının bize katılımıyla inşallah barajı filan biz aştık.

Bırakın barajı. Barajı filan aştık inşallah iktidara doğru yürüyoruz. Demokrat Parti mutlaka iktidara gelecek. Çünkü Türkiye'nin kurtulması, Türkiye'nin tarihinde olduğu gibi şanlı, şerefli bir yere gelmesinin yolu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Demokrat Parti iktidarlarından geçer."
Sayfayı Paylaş: