Van'daki depremde İHMAL SUÇU VAR

Demokrat Parti Genel Başkam Namık Kemal Zeybek "Van'da önlem alınsaydı ikinci depremde insanların telef olmasına, canlarından olmasına, içlerinde gazeteci arkadaşlarımız da var sebep olunmazdı. Hükümet bu konuda sınıfta kalmıştır" dedi.
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, DP Denizli Olağan 10. İl Kongresi'ne katıldı.
Kelleci Kardeşler Restoran'da yapılan ve mevcut il başkanı Uğur Kenter'in tek aday olduğu kongreye gelişi sırasında koyun kesilen Zeybek'in alnına kurbanın kam sürüldü. DP Genel Başkam Namık Kemal Zeybek, partililere hitaben yaptığı konuşmasında hükümeti eleştirdi.

HÜKÜMET SINIFTA KALDI

Van depremi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Zeybek, hükümetin bu konuda da sınıfta kaldığını savunarak, "Önlem alınsaydı ikinci depremde insanların telef olmasına, canlarından olmasına, içlerinde gazeteci arkadaşlarımız da var sebep olunmazdı. Bunların hiç mi sorumlusu yok? Bunların sorumlusu yok mu? Bu otele ve benzeri yerlere, oralara bakıp buralara girmeyin demek kimin görevi?
Burada bir görevi ihmal suçu yok mu?" dedi.
Sayfayı Paylaş: