ZEYBEK: ALAY KONUSU OLDUK

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Malatya'da kurulması planlanan füze kallcan radarına değinerek, "Bugün ülkeyi yönetenler de bu işi öyle sevinerek kabul etmemişlerdir.
Keşke basınımız ve halkımız birlikte buna karşı çıkma durumunda olsaydı, en azından şunu söylemek imkanı olurdu Türkiye'de, 'Bak halkımız istemiyor yapmayın şu işi'. Maalesef bu da olmadı. Ve sonunda da Amerikalı bir generalin alay konusu haline geldi. 'Kimse karşı çıkmıyor, saydım 9 kişi' diyor" şeklinde konuştu.
Füze kalkan radarı kurulduğunda İsrail'in İran'a saldıracağını öne süren Zeybek, Birinci Dünya Savaşma Osmanlı'nın katılması gibi, İsrail'in İran'ı vurması durumunda da Türkiye'nin savaşın içine sokulacağını söyledi.
Sayfayı Paylaş: